Brud

Är det snart bröllop på gång? Så himla roligt! Givetvis vill man som brud känna sig så vacker som möjligt på sitt bröllop. Därför har vi här samlat våra tips för hur man som brud kan göra för att känna sig extra vacker på sin bröllopsdag utan att behöva betala en förmögenhet. Vi tipsar här om allt från billiga brudklänningar och brudskor till hur du gör enkla håruppsättningar och vad du inte får glömma att packa med dig på bröllopsdagen.

Brudklänning

Bröllopsklänning

En av brudens absolut viktigaste förberedelser är såklart att välja ut rätt bröllopsklänning. Men vad ska man då tänka på inför denna viktiga uppgift? Börja med att läsa våra tips!

Brudbukett

Brudbukett

Brudbuketten är ofta en viktig bröllopsaccessoar som kan göras på MÅNGA olika sätt. Tyvärr medför den ofta stora kostnader. Vi tipsar om hur du kan spara pengar på brudbuketten!

Håruppsättning till brud

Bröllopsfrisyr

Som brud ska man ju vara den vackraste i hela sällskapet och verkligen sticka ut. Den vita klänningen hjälper ju till såklart men annars är just håret och frisyren en viktig del i att se fantastisk ut. Vi ger dig därför lite tips på hur du kan göra för att få till en snygg håruppsättning och vad man ska tänka på när det kommer till hårvård inför bröllopet.

Brudsminkning

Bröllopssminkning

En bröllopssminkning kräver oftast mer jämfört med den sminkning man vanligtvis gör till vardags. Därför kan det vara bra att antingen ta hjälp med bröllopssminkningen eller åtminstone ta till dig sminkproffsets tips på vad man ska tänka på och hur man gör sin egen brudsminkning. Du hittar tipsen här!

Bröllopsskor

Bröllopsskor

Genom att köpa billiga brudskor online kan du komma undan bra mycket billigare än ifall du skulle handla i en bröllopsbutik. Det finns massvis med fina brudskor som inte kostar en förmögenhet. Se själv ifall du kan hitta några som passar dig!

Brudunderkläder

Brudunderkläder

För att känna sig så vacker som möjligt på sin bröllopsdag får bruden inte missa att tänka på underkläderna. Här tipsar vi om både vackra brudunderkläder och praktiska varianter som inte syns under brudklänningen.

Bröllopsparaply

Bröllopsparaply

Det svenska vädret är som bekant inte alltid att lita på. Men ta det lugnt, ett bröllop kan såklart bli mycket lyckat trots att himlen öppnar sig. Här hittar du fina paraplyer som passar utmärkt till bröllop, både praktiskt och som en vacker accessoar.

Hårsmycke för brud

Hårsmycken

Ett hårsmycke kan absolut bli som pricken över i:et när du gjort din bröllopsfrisyr. Här får du inspiration och tips på fina hårsmycken som förhoppningsvis kan göra dig extra vacker under din bröllopsdag.

Brudslöja

Brudslöja

Att bära brudslöja är en gammal tradition som fortfarande lever kvar, om än i en något mindre utsträckning. Hur ska man då tänka angående brudslöja och vad finns det för olika varianter av slöjor ifall man bestämt sig för att bära brudslöja vid vigseln?

Smycke till bruden

Smycken till bruden

Smycken är något som många ofta glömmer bort vid planeringen av sitt bröllop. Samtidigt som du som brud givetvis inte måste ha smycken på bröllopet kan det i många fall lyfta rejält och bli det där lilla extra som gör att du verkligen ser fantastik ut.

Saker som bruden ska ha i brudväskan

Vad ska man ha med sig i brudväskan på bröllopsdagen?

Det finns en del saker som kan vara bra för bruden att komma ihåg att ta med sig på bröllopsdagen. Vissa saker kan till och med vara ovärdeliga att ha i brudväskan ifall något oförutsett skulle inträffa. Här är listan som ni inte får missa helt enkelt.

Parfym

Parfym till bröllop

Vi kan verkligen rekommendera att du som brud väljer ut en speciell parfym till bröllopet! På så vis blir bröllopsdagen extra speciell samtidigt som du faktiskt lättare kommer att kunna minnas tillbaka till denna dag långt framöver. Läs mer för att ta reda på varför och se förslag på populära och exklusiva parfymer till bröllop!