Bröllopsparaply

Även om de flesta önskar sig ett varm och härligt sommarväder dagen man ska gifta sig är det som ni vet inte alltid denna önskan slår in under den svenska sommaren. Det gäller alltså att vara väl förberedd ifall vädergudarna inte håller med er om att det verkligen ska vara uppehåll just er speciella dag.

Ni kanske har hört att lite regn i brudkronan ska vara bra för ett lyckat och kärleksfullt bröllop? Kanske kan det vara sant men är det verkligen värt att chansa på att det stämmer ifall det resulterar i att du kommer se ut som en slickad katt i håret för resten av bröllopsdagen?

För er som vill undvika det lätta regnet på ett elegant sätt kan ett bröllopsparaply vara ett mycket bra alternativ. Det finns så många fina paraplyer som passar utmärkt till bröllop så man behöver absolut inte tänka att paraplyer är fula tillbehör som förstör upplevelsen av bröllopet eller försämrar bröllopsbilderna.

Att köpa ett vackert bröllopsparaply kan vara väl investerade pengar. Ofta handlar det inte om så många kronor och förutom att hålla dig torr kan bröllopsparaplyet tvärtom bli en väldigt fin detalj under bröllopsfotograferingen. Paraplyer med spets gör sig väldigt bra på bild men också genomskinliga paraplyer samt vita paraplyer.

Här nedan har vi samlat ihop vackra paraplyer från olika butiker och hoppas att något ska falla er i smaken.