Brudgum

Den här sidan är helt tillägnad dig som blivande brudgum. Vi ska hjälpa dig i jakten på den perfekta bröllopsklädseln genom att bland annat gå igenom skillnaderna på olika klädslar, saker att tänka på vid köp av kostym, hur en skjorta ska sitta för perfekt passform och vilken slipsknut som passar bäst vid ett bröllop.

Dessutom kommer vi här att fylla på med fler innehållsrika och läsvärda artiklar inom kort, bland annat om hur du som brudgum ska förbereda dig på bästa sätt inför bröllopsdagen men även en hel del annat. Håll utkik!

Stilig brudgum

Att tänka på vid val av brudgummens klädsel

Det finns flera olika alternativ på kläder till bröllop som brudgummen kan välja på. Allt från det mest traditionella till det mer moderna och lite annorlunda.

Oavsett ifall ni vill ha klassisk klädsel under bröllopet eller ifall ni hellre föredrar en mer avslappnad eller modern stil tipsar vi här om olika typer av klädslar som alla kan användas av brudgummen under vigseln.

Brudgum klädd i kostym

Så väljer du bröllopskostym till brudgum

En komplett guide till hur du väljer bröllopskostym. Här kan du bland annat läsa om vad du ska tänka på beroende på vilken typ av kostym du väljer samt vad som anses mest formellt, vilka färger som är populärast och vad som gäller angående knäppning av kavajen.

Vi går även igenom vanliga material och fördelar och nackdelar med respektive material.

Kostymer till brudgum

Att köpa kostym till brudgum online

Är du ute efter att köpa en kostym online kan du med fördel börja med att läsa våra tips om just detta.

Här får du dessutom inspiration och tips på olika typer av kostymer till bröllop som man kan köpa online samt vilka butiker som erbjuder dessa.

Skjortor till brudgum

Välj rätt skjorta till brudgummens kostym

Har du bestämt dig för att det är kostym som gäller för dig som brudgum under bröllopsdagen måste givetvis denna kompletteras med en passande skjorta. Här får du tips och information om vad du bör tänka på när du ska välja rätt skjorta till bröllopskostymen.

Bröllopsslipsar till brudgum

Komplett guide till bröllopsslipsar & hur man knyter dem

Vill du som brudgum använda slips under bröllopet? Då måste du nästan läsa det här först!

Denna guide hjälper dig både att välja rätt slipsknut och lär dig hur man knyter slipsen men också vad du ska tänka på när du ska köpa slips och hur slipsen helst ska sitta.

Fluga till brudgum

Så väljer du rätt fluga till bröllop

Har du tänkt att använda fluga istället för slips under bröllopet? Då finns det några saker du måste veta innan!

Vi hjälper dig att välja rätt typ av fluga, förklarar skillnaden mellan olika varianter, lär dig hur man knyter den och tipsar om fina flugor att köpa.

Brudgum tvättar ansiktet

Så får du bättre hy lagom till bröllopet

Det här med hudvård kan för vissa kännas som en omständlig och jobbig sak att ta tag i. Men så behöver det faktiskt inte vara.

Vi ger dig enkla tips på vad du kan göra för att få en finare hy innan bröllopet. Börja redan idag för att öka dina chanser till en perfekt hy på en av ditt livs viktigaste dagar.