Skapa en egen personlig bröllopshemsida helt gratis! Testa nu ⊳

Brudgum

Här kommer det fyllas på med mer tips för brudgummen och allt han behöver tänka på inför bröllopet. Håll utkik!

Stilig brudgum

Att tänka på vid val av brudgummens klädsel

Det finns flera olika alternativ på kläder till bröllop som brudgummen kan välja på. Allt från det mest traditionella till det mer moderna och lite annorlunda.

Oavsett ifall ni vill ha klassisk klädsel under bröllopet eller ifall ni hellre föredrar en mer avslappnad eller modern stil tipsar vi här om olika typer av klädslar som alla kan användas av brudgummen under vigseln.

Läs mer

Brudgum klädd i kostym

Så väljer du bröllopskostym till brudgum

En komplett guide till hur du väljer bröllopskostym. Här kan du bland annat läsa om vad du ska tänka på beroende på vilken typ av kostym du väljer samt vad som anses mest formellt, vilka färger som är populärast och vad som gäller angående knäppning av kavajen.

Vi går även igenom vanliga material och fördelar och nackdelar med respektive material.

Läs mer

Kostymer till brudgum

Att köpa kostym till brudgum online

Är du ute efter att köpa en kostym online kan du med fördel börja med att läsa våra tips om just detta.

Här får du dessutom inspiration och tips på olika typer av kostymer till bröllop som man kan köpa online samt vilka butiker som erbjuder dessa.

Läs mer

Skjortor till brudgum

Välj rätt skjorta till brudgummens kostym

Har du bestämt dig för att det är kostym som gäller för dig som brudgum under bröllopsdagen måste givetvis denna kompletteras med en passande skjorta. Här får du tips och information om vad du bör tänka på när du ska välja rätt skjorta till bröllopskostymen.

Läs mer