Bröllopsgäst

Har du blivit bjuden på bröllop? Grattis! Att få vara bröllopsgäst och tillsammans med brudparet få fira en sådan alldeles speciell dag tillsammans är helt magiskt. Det är verkligen en dag fylld av kärlek och inget annat! Vi älskar att få vara bröllopsgäster, hoppas att du gör det med.

Då kanske du uppskattar vår sida där vi har samlat en del nyttig information och en hel del bra tips till just dig som bröllopsgäst.

Present till brudparet från bröllopsgäst

Förslag på bröllopspresenter

Som bröllopsgäst vill man ju gärna ha med sig en riktigt bra present som brudparet förhoppningsvis kommer uppskatta. Det kan dock vara svårt att komma på vad man ska köpa och vad man brukar ge som bröllopspresent. Vi hjälper dig att hitta bra presenter att överraska brudparet med.

Glöm inte att göra en fin paketinslagning av bröllopspresenten.

Klädkod vid bröllop

Klädkoder vid bröllop

Från om vad man ska ha på sig på bröllopet är ständigt en het potatis. Bröllopsgäster tycker ofta det är jobbigt att välja kläder eftersom man inte vet vad andra ska ha på sig. Genom att använda sig av en klädkod underlättar man valet för bröllopsgästerna något samtidigt som brudparet kan styra lite hur de vill att bröllopsdagen ska se ut. Men vad innebär egentligen de olika klädkoderna till bröllop?

Förslag på svensexa

Anordna Svensexa

Den “obligatoriska” svensexan är för många verkligen ett måste innan bröllopet. Oavsett om man gillar den klassiska varianten med roliga och pinsamma uppdrag eller om man föredrar en lite mer sofistikerad tillställning är det ett roligt sätt att ladda upp inför bröllopet. Vi tipsar här och ger förslag på aktiviteter för båda varianterna av svensexa.

Förslag till möhippan

Anordna Möhippa

När det börjar bli dags att anordna en möhippa för den blivande bruden är det mycket att tänka på för att den ska bli så bra som möjligt. För att underlätta för er har vi därför tagit fram allt från förslag på hur du kidnappar bruden och tips på roliga aktiviteter till förslag på lekar och passande maskeradkläder. En välplanerad möhippa blir oftast mest lyckad!

Lek till bröllopsfesten

Överraska brudparet med en rolig bröllopslek

Tror du att brudparet skulle uppskatta en rolig lek som överraskning under festen? Då kan du få inspiration och massvis med förslag på roliga lekar att anordna för brudparet och de andra bröllopsgästerna genom att läsa våra lektips.

Bröllopstal för bröllopsgäster

Bröllopstal

För den ovana talaren kan ibland det stundande bröllopstalet kännas som en tung sten på ens axlar. Vad ska man säga, vad kommer de andra tycka och hur sjutton ska jag kunna ställa mig upp och prata inför alla utan att få ett nervöst sammanbrott? Vår kompletta guide till det perfekta bröllopstalet kommer garanterat att hjälpa dig på traven!

Klänning till gäst som är brudtärna

Brudtärneklänningar

i vissa fall är det du som bröllopsgäst som förväntas köpa en klänning själv då du blivit utvald till brudtärna, i andra fall är det brudparet som står för det.

Oavsett hur det är i ditt fall tipsar vi här om passande klänningar för brudtärnor under ett bröllop.

Toastmaster på bröllop

Toastmasterns uppgifter under bröllopet

När man blivit tilldelad det ärofyllda uppdraget att vara toastmaster på ett bröllop kan man ibland fråga sig vad i hela fridens namn man egentligen förväntas göra. Vad är en toastmasters uppgifter under bröllopet och hur ska jag förbereda mig inför uppdraget på bästa sätt? Det ska vi försöka reda ut.

Flera brudtärnor tillsammans med bruden

Vad förväntas av en brudtärna?

När man blivit tilldelad det ärofyllda uppdraget att vara någons brudtärna kan det såklart vara bra att veta vad det faktiskt innebär och vad det är som vanligtvis förväntas av dig som brudtärna.