Hårsmycken till bröllop

Vackra hårsmycken eller en bröllopskrona kan ta din bröllopsfrisyr till oanade höjder. En bröllopsfrisyr är ofta vacker i sig men ett smycke kan helt enkelt vara det där lilla extra som behövs för att skapa en WOW-känsla. Att använda sig av blommor, hårsmycken eller små tiaror är ganska vanligt idag. Den traditionella kronan är det inte lika många som väljer att bära nu för tiden.

Brudkronan har sina anor i medeltiden men började bli vanligt i Sverige först på 1600-talet. Kronan är en symbol för jungfru Maria, både som en himmelsk drottning men också som den kyska kvinnan. Att bära en bröllopskrona visade nämligen på att man var oskuld. Idag bär man det endast för att man tycker det är en vacker detalj.

Är du på jakt efter ett vackert hårsmycke? Då har du kommit rätt. Här har vi valt ut en mängd olika vackra hårsmycken från olika butiker.

Riktigt billiga hårsmycken

Här är några förslag på riktigt billiga hårsmycken för dig som inte vill eller har möjlighet att lägga två tusen kronor på ett “äkta” hårsmycke. Dessa kommer från LightInTheBox och håller kanske inte riktigt samma kvalitet och är ibland tillverkade i billigare material. Men detta speglas också i priserna vilket gör att du kan hitta vansinnigt billiga hårsmycken hos LightInTheBox. Precis som vi har skrivit om när det kommer till brudklänningar från LightInTheBox är det många som är jättenöjda medan andra klagar på bland annat långa leveranstider. Dessutom kan det tillkomma skatt och tullavgifter vilket också står på deras hemsida.

I vilket fall som helst kan detta som sagt vara ett alternativ att testa för dig som gärna vill ha något vackert smycke eller dekoration i håret på din bröllopsdag men inte har lust att lägga så mycket pengar på det.

Dessa produkter är exempel på några av alla de hårsmycken som finns på LightInTheBox och du kommer till produktkategorin genom att klicka på knappen “Till Butiken”.