Billiga Brudtärneklänningar

Är du ute efter en brudtärneklänning som ska passa in i stilen på ditt bröllop? Har du en pressad budget som inte tillåter köp av dyra klänningar till alla tärnor? Då hoppas vi kunna hjälpa dig. Vi har samlat lite tips på bra butiker som säljer fina klänningar som fungerar alldeles utmärkt som brudtärneklänningar utan att spräcka budgeten.

Bubbleroom

Bubbleroom är en stor svensk modeaktör på nätet som har sålt kläder online sedan 2005 och det finns sååå mycket klänningar att välja bland hos Bubbleroom!

Precis som på ett par andra hemsidor som vi rekommenderar har Bubbleroom speciella produktkategorier för just bröllop. Där har de samlat allt för bröllopet i flera underkategorier så som brudklänningar, accessoarer, bröllopsskor, underkläder, bröllopsgästen och såklart brudtärneklänningar.

Även om det finns en speciell kategori för brudtärneklänningar kan det finnas fler fina modeller som passar perfekt till en brudtärna. Kolla gärna runt bland andra klänningkategorier ifall du inte hittar helt rätt bland brudtärneklänningarna.

Fraktkostnad: 39:-, gratis över 999:-

Returkostnad: f.n. 45:-

Nelly

På Nelly kan man hitta massvis med snygga och billiga brudtärneklänningar att köpa. Det bästa är att det finns så otroligt många att välja bland så att hitta en passande brudtärneklänning här ska nog inte vara så svårt. Snarare svårt att bestämma vilken av alla snygga klänningar som man ska välja.

Det finns en kategori som heter Occasion Shop där de har samlat många av de brudtärneklänningar som finns att välja bland i underkategorin Bride & Bridesmaid. Man kan dock hitta ännu fler passande klänningar om man också kikar under kategorin festklänningar och maxiklänningar. Sortera gärna på färg ifall det är något speciellt du är ute efter.

Fraktkostnad: Gratis vid order över 249:-

Returkostnad: 39:- (gratis vid byte)

Asos

Asos har en hel kategori tillägnad dem som ska vara brudtärna på ett bröllop. Här hittar du inte bara massor av fina brudtärneklänningar utan även skor, väskor och accessoarer som passar helt perfekt till brudtärnorna under bröllopsfesten. Många olika modeller finns i liknande färger så att det enklare går att matcha klänningarna ifall ni ska vara flera brudtärnor men inte kan/vill ha samma modell.

På Asos kan man hitta riktigt prisvärda klänningar och tack vare bra filtrering på sidan kan du enkelt sortera klänningarna efter bland annat färg, längd, pris och ärmlängd, vilket kan underlätta letandet.

Bland Asos ca 200 klänningar till brudtärna kan man även hitta modeller som är speciellt framtagna för gravida, långa, kurviga och petite. På så sätt kanske det finns något för de allra flesta.

Asos är som du kanske vet ett brittiskt företag men de har även en hemsida på svenska som har blivit väldigt populär bland svenskar när det kommer till att köpa kläder och mode online. Man ska absolut inte vara rädd att handla från Asos bara för att varorna inte skickas från Sverige. Det är nämligen jättesmidigt att handla därifrån och de har mycket goda omdömen.

Handlar du för mer än 300:- så är frakten kostnadsfri och dessutom är det helt gratis att skicka tillbaka varorna ifall du ångrar dig.

Fraktkostnad: Gratis vid order över 300:-

Returkostnad: Gratis

Bonprix logo

Bonprix är en av de 10 största postorderföretagen i Europa och har framförallt prisvärda kläder för famlijen. När det kommer till brudtärneklänningar är utbudet dock inte riktigt lika stort.

Många klänningar som visas under bröllopskategorin kanske inte är det som de flesta letar efter inför ett bröllop. Det finns dock några riktiga pärlor bland de mer eller mindre passande brudtärneklänningarna som man kan köpa för ett bra pris.

Det är absolut värt att kika åtminstone. Kanske är det en av Bonprix pärlor som passar perfekt till just ditt bröllop.

Fraktkostnad: 49:-

Returkostnad: 49:-