Löshår

Är du också den som sitter och suktar efter vackra, magiska och fylliga bröllopsfrisyrer men tjockleken på ditt hår sätter käppar i hjulet för dessa fina kreationer.
Så behöver det inte vara! Med hjälp av Rapunzels fantastiska löshår kan du också få till de där romantiska och böljande lockarna eller den där maffiga flätan som du alltid har drömt om.

Den allra vanligaste typen av löshår är clip-on set som du enkelt klickar i på bara fem minuter. Rapunzels Clip-on hair gör både att håret blir tjockare och längre. Dessutom kan det skapa fina färgeffekter. Eftersom det är äkta hår kan det stylas och klippas precis som du vill och kommer ge dig en naturlig look.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en rutinerad användare av löshår, dessa clips fungerar lika bra oavsett. Clipsen är fastsydda i hårets övre del och har i samma färgnyans som håret. Det finns olika långa hårdelar som placeras på olika ställen på huvudet allt för att ge ett så fint och naturligt utseende som möjligt.

Hur sätter du i ditt clip-on löshår

Börja med att skapa en horisontell bena. Fäst sedan bort resterande hår. För att få en bra fästyta touperar du därefter håret närmast botten vid benan. Klicka sedan fast löshåret på det touperade området. Upprepa sedan proceduren på samma sätt för alla delar. 
Rapunzels Clip-on set kommer i en, tre eller sju delar. Du sätter fast dem på samma sätt, skillnaden är bara placeringen. Har du endast en bit fäster du den lätt u-formad med den lägsta punkten i nacken.