Aktiviteter till svensexa

Ska du planera en svensexa men har svårt att komma på roliga aktiviteter? Då har du kommit helt rätt! Här ger vi dig nämligen tips och förslag på roliga och populära aktiviteter som garanterat komma liva upp och göra svensexan till en oförglömlig dag.

Paintball på svensexa

Paintball

Paintball är en populär aktivitet och en ofta uppskattad överraskning på en svensexa. Det är nog en av de vanligaste aktiviteterna för svensexor. I princip alla kan vara med och spela paintball det är verkligen en aktivitet som ser till att höja adrenalinpåslaget rejält.

Flyboard

Flyboard

Med en flyboard kan du flyga upp till 9 meter över vattenytan och göra alla möjliga konster, om man klarar att hålla ordning på kroppen vill säga. Detta är en till en början ganska svår aktivitet att bemästra vilket kan vara ganska roligt för de som tittar på.

Ovanlig aktivitet på svensexa

Pole dance

Här får brudgummen visa sina skills på stången samtidigt som ni kanske kan få er ett gott skratt eller rent av bli imponerade över hans oväntade kunskaper. Detta kan också vara en mycket oväntad aktivitet att göra tillsammans.

Helikoptertur

Helikoptertur

Att få flyga helikopter över staden man bor i är en häftig upplevelse som är få förunnat. Det kan vara lite läskigt, speciellt för höjdrädda såklart, samtidigt som det är en helt otrolig känsla.

Spela in en egen låt under svensexan

Spela in en låt

Boka plats i en studio och låt brudgummen spela in en låt. Perfekt att spela upp på bröllopsfesten sedan! Passa även på att spela in en rolig musikvideo som passar till låten.

Escape Room

Escape room

Efter att ni blivit instängda i ett rum måste ni på begränsad tid samarbeta för att lösa gåtorna och komma fram till hur ni ska ta er ut. Kommer ni att hinna lösa problemet?

Hoppa fallskärm

Hoppa fallskärm

Ge brudgummen sitt livs upplevelse genom att överraska med denna adrenalinfyllda aktivitet på svensexan.

Bumperball

Bumperball

Bumperball är fotboll där tacklingar är halva grejen. En skitrolig aktivitet för svensexan ifall ni är ca 10-12 personer.

Ölprovning

Ölprovning

Är den blivande brudgummen en utpräglad ölälskare är en ölprovning ett givet alternativ till svensexan.

Köra rally på svensexa

Köra Rally

En perfekt aktivitet för gänget som älskar fart och motorer är rally. Ett alternativ till Rally är folkrace som blir lite billigare och är ibland roligare ifall ni ska köra mot varandra. Framförallt ifall inte alla har erfarenhet sedan tidigare.

Prova på att dreja

Drejning

Locka fram er kreativa sidan och prova på drejning. Man brukar kunna få ganska roliga resultat när man aldrig drejat tidigare, vilket dessutom kan göra sig väldigt bra på video. Slutprodukten blir såklart en given present till bruden.

Höghöjdsbana

Höghöjdsbana

En höghöjdsbana är som en hinderbana högt upp bland trädtopparna. Ett perfekt sätt att för brudgummen att träna bort sin höjdrädsla? Kanske inte ifall han verkligen är höjdrädd på riktigt men ändå en rolig och annorlunda aktivitet.

Hyra bastuflotte

Bastuflotte

Njut av sol, bad och skönt häng på sjön under svensexan genom att hyra en bastuflotte. Tänk dock på att alkohol och bastu på sjön inte alltid är en bra kombination.

Spa på svensexa

Spa

Slappna av ordentligt och njut av en lugn stund tillsammans på ett härligt spa där ni kan hänga och bara ha det gött. Boka in en massage eller varför inte någon ny behandling ni inte provat förr.

Hinderbana

Hinderbana

Vem är egentligen starkast, snabbast och smidigast i ert kompisgäng? Här har brudgummen chansen att visa vad han går för på en hinderbana fylld med tuffa och utmanande hinder.

Lerduveskytte på svensexa

Lerduveskytte

Tävla i en av världens mest populära skyttegrenar, lerduveskytte. Ta först del av instruktörens tips och tricks för att sedan visa hur en lerduva ska tas.

Prova på fäktning

Fäktning

Utmana brudgummen på fäktning! En aktivitet som antagligen är ny för de flesta vilket gör det hela lite roligare och mer spännande.

Åka wakeboard

Wakeboard

Att testa på wakeboardåkning eller vattenskidor kan vara en rolig utmaning för någon som aldrig har provat på detta tidigare.

Måla en tavla på svensexa

Måla en tavla

Tycker man att det är ett för enkelt uppdrag att t.ex. måla en tavla av bruden som vanligt, kan man istället låta brudgummen måla en tavla med munnen.

Klättring

Klättring

Klättring är en rolig fysisk aktivitet som man kan göra både inomhus och utomhus. Många klätterklubbar låter dig boka in prova-på-klättring med instruktörer.

Glasblåsning

Glasblåsning

Glasblåsning är verkligen en konst och något som är svårt att lära sig ordentligt. Däremot kan det vara kul att testa och uppdraget är såklart att brudgummen ska tillverka en vacker gåva till bruden.

Aktivitet för fotbollsintresserade

Fotbollsgolf

Fotbollsgolf är en jättekul aktivitet för de som älskar sport och kanske framförallt fotboll. Tänk er golf, fast med en fotboll istället för golfboll och benet istället för golfklubba.

Improvisationsteater på svensexa

Improteater

Improvisationsteater kan vara skitkul, både att titta på och att själv vara deltagare i. Det gäller att verkligen släppa loss och det kanske är just en sådan utmaning som er kompis behöver.

Gokart

Gokart

Vem i ert kompisgäng kan bemästra kurvorna bäst? Utmana brudgummen och övriga deltagare i en riktigt fartfylld aktiviteten där det gäller att trycka plattan i mattan.