Aktiviteter på möhippa

Visst ska man väl hitta på några roliga aktiviteter när det vankas möhippa? Men vad tusan ska man då hitta på? Behöver du tips på aktiviteter som kan passa har vi samlat en jäkla massa omtyckta, roliga och lite annorlunda aktiviteter till möhippa på denna sida. Hoppas ni kan hitta något som passar just er möhippa perfekt!

Aktiviteter för matälskaren

Ölprovning

Ölprovning

Är bruden en ölfantast? Vad passar då bättre än att köra en ölprovning tillsammans för att upptäcka nya smaksensationer.

Till Upplevelse.com

Vin- och ostprovning

Ost och vinprovning

Ett glas rött och en bit ost kan ta er till oanade höjder. Låt en expert guida er i djungeln bland ost och viner så kanske ni kan hitta nya favoriter.

Till Upplevelse.com

Chokladprovning

Chokladprovning

”You can not make everybody happy. You are not chocolate.” Hur lyxigt hade det inte varit med en chokladprovning?

Till Upplevelse.com

Ölvandring

Ölvandring

Låt bruden få uppleva en ölvandring. Här utlovas spännande berättelser och hissnande smakupplevelser. Perfekt för en ölälskare.

Till Upplevelse.com

Matvandring

Matvandring

Kommer ni befinna er i Göteborg eller Stockholm under möhippan kan en matvandring vara ett alternativ. Ni kommer guidad till utvalda pärlor där ni kommer få uppleva spännande smaker.

Till Upplevelse.com

Matlagningskurs

Matlagningskurs

Är bruden den som alltid bläddrar i kokböcker och tittar på instagrambilder som får det att vattnas i munnen. Då kanske en matlagningskurs med professionella kockar skulle kunna vara något?

Till Upplevelse.com

Champagneprovning

Champagneprovning

Ta med den blivande bruden på en lyxig champagneprovning där ni kommer få njuta av fantastiska smakupplevelser i goda vänners lag.

Till Upplevelse.com

Prova smaka på gammaldags mat från förr

Smaka på historien

Var ett av brudens favorit program historieätarna. Nu har ni chansen att låta henne uppleva det på riktigt. Om ni köper paketet smaka på historien är det precis vad ni kommer få göra.

Till Upplevelse.com

Tårtkurs

Tårtkurs

Är bruden en kreatör som älskar söta ting. Vad passar då bättre än att delta i en kurs där hon får utlopp för detta genom att göra sin egen bröllopstårta.

Till Upplevelse.com

Aktiviteter för sång- och dansälskaren

Pole dance på möhippa

Poledance

Låt bruden få svettas lite genom att få vara med på den nya trendiga träningsformen poledance. Att dansa vid en stång utvecklar både styrka och smidighet och är dessutom väldigt roligt.

Boka via Upplevelse.com

Spela in en egen låt under möhippan

Spela in en skiva

Är bruden den typen som automatiskt tar ton när hon entrar duschen? Fixa då så bruden får spela in en skiva och sälj den sedan på stan eller på bröllopet och sätt in pengarna på resekontot. Eller spela upp någon av låtarna på bröllopet.

Boka via Upplevelse.com

Prova på balett

Balett

Så enkelt det ser ut när de små ballerinorna graciöst dansar sig fram. Men är det verkligen så enkelt eller kommer ni se ut som en gäng ångvältar? Det återstå och se om ni tar med bruden på balett.

Karaoke på möhippa

Karaoke

Sjunger bruden hellre än bra. Då är karaoke den givna aktiviteten på möhippan. Kan vara en väldigt rolig grej som avslutning eller lite warm up inför utgång kanske?

Aktiviteter för tävlingsmänniskan

Tycker bruden att livet är en ständig tävling. Ska hon alltid vinna till varje pris. Då känns tävlingsmoment som en givet inslag på hennes möhippa.

Escape Room

Escaperoom

Har ni och bruden vad som krävs för att ta er ut? Ni kommer tillsammans bli inlåsta i ett rum och ska försöka lösa logiska problem som gör att ni kan öppna låsen.

Till upplevelse.com

Löpartävling

Tävlingslopp

Är bruden ett träningsfreak kanske det hade varit roligt att låta henne genomföra att lopp. Låt henne ta sig an hindren på tough viking eller gegga ner sig på loppet Tjurruset. Andra allternativ är Vårruset och Color Run.

Prova på fäktning

Fäktning

Hur häftigt hade det inte varit att för en timme få testa på att vara Zorro? Denna passionerade kampsport som har sina rötter i historien kan bli ett mycket lyckat inslag på er möhippa.

Till upplevelse.com

Paintball på möhippa

Paintball

Detta färgkrig är verkligen något för den tävlings lyste. Här gäller det att ladda geväret och vara på sin vakt. Genom krigarlust och samarbetsvilja kommer ni kunna lyckas ta hem segern.

Till boxexperience.com

Bumperball

Bumperball

Bered er på studsande tacklingar, fart och mycket skratt om ni bestämmer er för att utmana bruden i bumperball. Men luftfyllda bollar på kroppen tar vi fotbollen till en helt ny nivå.

Till upplevelse.com

Aktiviteter för den glamorösa

Sminkkurs under möhippa

Sminkkurs

Låt bruden bli sminkad av en professionell makeupartist som genom en naturlig sminkning kan framhäva de fina dragen hos bruden och ge henne goda råd i sminkdjungeln.

Till upplevelse.com

Modell för en dag

Modell för en dag

Det är brudens dag så låt henne nu ta plats i rampljuset. I paketet modell för en dag ingår en professionell styling som följs upp av en fotosession där den vackra bruden förevigas.

Till upplevelse.com

Tillverka egen parfym

Skapa din egen parfym

En doft kan väcka oanade känslor. Låt bruden testa på att göra sin egen parfym till sig själv eller varför inte till sin blivande man som han sedan kan få i morgongåva.

Till upplevelse.com

Lugna aktiviteter till möhippan

Spa under möhippa

Spa

Ta med bruden och skäm bort henne på spa där ni kan äta gott och ha en mysig och rogivande dag tillsammans.

Bada tunna

Hyr en badtunna där ni tillsammans kan ha en trevlig stund och skåla i bubbel eller något annat gott.

Hyra bastuflotte

Bastuflotte

Låt bruden umgås med alla sina vänner tillsammans på en rofylld bastflotte där ni kan koppla av och njuta av lugnet till havs.

Boka via upplevelse.com

Yoga på möhippa

Yoga

Varför inte starta dagen men lite lugn och mediterande yoga och brunch innan ni trappar upp aktiviteterna.

Aktiviteter för naturälskaren

Hästridning

Turridning

Upplev naturen på hästryggen. Om bruden aldrig ridit tidigare kan turen enkelt anpassas genom önskemål av tempo och längd.

Kajakpaddling

Kajakpaddling

Att glida fram på vattnet tillsammans i kajaker kan vara en mycket rofylld aktivitet som passar perfekt för naturälskaren. Dessutom kan man få med sig en guide så alla känner sig trygga.

Vandring i naturen

Vandring

Var man än befinner sig i Sverige finns det ofta vackra vandringsleder man kan gå. Är bruden en naturmänniska kan en vandring vara något hon säkert vill uppleva med sina vänner.

Aktiviteter för konstnärssjälen

Prova på att dreja

Dreja

Att dreja är något man gjort sedan urminnes tider. Låt bruden testa på krukmakeri och kanske kan hon lyckas få till fina muggar som hon och bruden sedan kan dricka sitt morgonkaffe ur i framtiden.

Tillverka egna smycken under möhippan

Smycken

Gillar bruden att göra sig extra fin med halsband, ringar och armband. Låt henne då testa att få göra sina alldeles egna smycken.

Glasblåsning

Glasblåsning

Hur konstnärlig är bruden? Låt henne få testa på det mång tusenårigt hantverket glasblåsning där hon får designa sina egna glas.

Binda blombukett

Blombinderi

Vem älskar inte att fylla sitt hem med vackra färska blommor. Här ges bruden chans att få utlopp för sin kreativitet och lära sig mer om hur man binder fina buketter.

Aktiviteter för motorälskaren

Gokart

Gokart

Önskas det lite mer fart och fläkt kan denna aktivitet vara det ni söker. Utmana varandra i gokart och låt g-krafterna suga tag i er när ni bemästrar kurvorna.

Köra folkrace på möhippan

Folkrace

Här är det plattan i mattan som gäller för att ta hem segern. Utmana bruden i det gamla ombyggda volvobilarna och se vem som kan ta hem segern.

Speedway

Speedway

Är bruden ständigt ute efter spänning och nya utmaningar? Då kan speedway vara den perfekta aktiviteten på möhippan.