Billiga Inbjudningskort till bröllop

Om du vill beställa billiga inbjudningskort till bröllop kanske du har märkt att det inte alltid är så lätt att hitta som man kanske tror. Ofta sticker priserna iväg ganska rejält för inbjudningskort med fin design. Här tipsar vi om några bra butiker i olika prisklasser som inte spräcker din budget. Detta är helt perfekt för dig som vill komma undan lite billigare utan att behöva göra dina egna inbjudningskort. Vissa är faktiskt såpass billiga så att det kanske inte ens skulle löna sig att tillverka sina egna inbjudningskort.

Som tur är har några av de större, billigare företagen som säljer trycksaker, t.ex. Vistaprint, utökat sitt utbud av lite mer moderna och riktigt snygga inbjudningskort till bröllop ganska rejält. Där kan du numera hitta många bröllopskort som liknar de där handmålade dyra varianterna som många så gärna vill ha till sin bröllopsinbjudan.

Riktigt snygga och riktigt billiga, finns det någon bättre kombination?

Vistaprint

På Vistaprint finns det väldigt många fina och billiga inbjudningskort för bröllop att välja på! Det är jättelätt att ändra och redigera i de fädiga mallar som finns att välja bland. Vill man så kan man istället ladda upp en egen design om man är duktig på det! Inbjudningskorten på Vistaprint är mycket billigare än många andra alternativ och kan absolut vara lika billigt som att göra egna inbjudningskort!Vistaprint erbjuder 5 olika typer av papperskvalitet för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Det vanliga matta pappret är det som ingår i priset, övriga papperskvaliteter kostar en slant extra. Välj mellan:

  • Matt
  • Matt Premium
  • Linne
  • Återvunnet Matt
  • Exklusivt Glansigt

På sidan där man väljer papper kan man läsa om vilken papperstyp som passar bäst till vad.

Det finns även matchande tackkort, “save the date”-kort och OSA-kort till de flesta designer att beställa.

Papper: 250g matt (fler alternativ finns att välja på om man betalar extra)

Pris: ca 8-19:-/st. inkl enkelt kuvert.

Inbjudningskort med grön krans
Inbjudningskort med blåa blad och gulddetaljer
Rosa bröllopsinbjudan
Modernt inbjudningskort
Coolt inbjudningskort till bröllop
Bröllopsinbjudan vintage
Annorlunda inbjudningskort
Inbjudningskort med blommor
Zazzle

Zazzle erbjuder tusentals varianter på inbjudningskort till bröllop, vilket innebär att det säkerligen finns något för alla. Det finns allt från klassiska inbjudningskort till mer modernt designade inbjudningar som känns helt rätt i tiden. Anledningen till att det finns så extremt många inbjudningskort att välja bland är att det är väldigt många designers som samarbetar med Zazzle och väljer att sälja sina inbjudningskort via Zazzles plattform.Man kan enkelt ändra texten på inbjudningskorten men tänk på att vissa element/texter kan vara fasta och ej anpassningsbara på en del av inbjudningskorten. Det ser du enkelt när du klickar dig in på en design du gillar och sedan klickar på “anpassa”.

Eftersom Zazzle erbjuder en ”100% nöjd garanti” känns det tryggt att handla.

När det kommer till leveranstider finns det tre olika alternativ:

  • Långsam – leveranstid 9-18 arbetsdagar efter tillverkning, ingen spårning.
  • Standard  – leveranstid 6-13 arbetsdagar efter tillverkning, med spårning.
  • Express – leveranstid 2-3 arbetsdagar efter tillverkning, med spårning.

Fraktkostnaden hos Zazzle kan variera men du får fram en exakt fraktkostnad innan du lägger din beställning.

Papper: Det finns hela 11 olika typer av papper att välja bland!

Pris: ca 15-35 kr/st beroende på mängd, val av storlek, papperstyp m.m.


Inbjudningskort med havstema
Fint inbjudningskort
Lantligt inbjudningskort
Blommigt inbjudningskort
Inbjudningskort till bröllop
Mörk bröllopsinbjudan med blommor
Enkelt inbjudningskort med blomblad
Romantiskt inbjudningskort med blommor
Smartphoto

Eftersom Smartphoto är ett företag som erbjuder olika typer av fotoprodukter, som exempelvis fotoböcker, förstoringar och personliga presenter, så är det i första hand inbjudningskort med egna foton du kan köpa här. Välj ett tema, ladda upp dina foton och anpassa kortet efter dina önskemål.Det finns inte så extremt många olika varianter att välja bland men man kan absolut hitta några riktigt fina inbjudningskort ifall ni vill använda bilder på er själva.

Smartphoto erbjuder bland annat vikta fotokort med 6 sidor som kanske kan vara svårt att hitta hos andra leverantörer. Dessutom kan du välja bland olika format, enkla eller dubbelsidiga kort samt tre olika typer av papperskvalitet.

Leveranstiden ligger på 5-6 dagar med en fraktkostnad från 39 kr.

Papper: 3 pappersalternativ. Standardpapper, gnistrande papper eller matt texturerat papper.

Pris: ca 8-25:-/st. inkl enkelt kuvert.


Inbjudningskort med foto
Inbjudningskort med flera bilder
Inbjudningskort med eget foto
Bröllopsinbjudan med eget fotografi
Inbjudan med egen bild
Enkelt inbjudningskort med eget foto
Önskefoto

Önskefoto är som du säkert vet, precis som Smartphoto, ett företag som säljer alla möjliga typer av fotoprodukter. Allt från förstoringar och tavlor till fotoböcker, studentplakat och fotomuggar.En av dessa fotoprodukter är bröllopskort. Hos Önskefoto kan du i skrivande stund hitta mellan 40-50 st olika mallar på inbjudningskort. Du behöver dock inte använda dig av någon av dessa mallar ifall du inte vill utan det går att skapa sin helt egna design med hjälp av verktyget som finns på hemsidan.

På samma sätt som när du väljer att skapa din egna design kan du även välja att personifiera någon av de befintliga mallarna. Du kan bland annat ändra och lägga till färger, texter, symboler och ramar för att anpassa bröllopskortet så som du vill ha det.

Frakten kostar 49:- och det tar normalt 6-7 dagar innan du får dina inbjudningskort.

Papper: 3 olika typer. Standard matt 235 g/m2, Högglans 235 g/m2 och Extra matt 340 g/m2.
Pris: ca 10-18 kr/st


Inbjudningskort med havstema
Fint inbjudningskort
Lantligt inbjudningskort
Blommigt inbjudningskort
Inbjudningskort till bröllop
Mörk bröllopsinbjudan med blommor
Enkelt inbjudningskort med blomblad
Romantiskt inbjudningskort med blommor
Optimalprint logga

Optimalprint erbjuder riktigt snygga inbjudningskort till bröllop i en mängd olika stilar, vilket gör att ni garanterat kan hitta något inbjudningskort som passar just er.

Utöver deras ca 300 mallar finns även möjlighet att ladda upp sin egen design så att ni kan få ert kort precis så som ni själva vill ha det. Det går även att ladda upp egna foton att använda till de färdiga mallarna.

Optimalprint har dessutom väldigt hög kundnöjdhet, vilket framgår tydligt på Trustpilot där de fått 9 av 10 baserat på många tusentals recensioner. De erbjuder till och med en 100% kvalitetsgaranti vilket gör att det känns tryggt och säkert att handla hos dem.

Inbjudningskorten finns oftast i flera olika storlekar och du kan även beställa övriga trycksaker i matchande stil. De erbjuder 3 olika papperstyper och kuvert ingår alltid.

Alla inbjudningskort trycks i Sverige vilket möjliggör en leveranstid på endast 2 dagar vid expressleverans. Det finns dessutom möjlighet att beställa enstaka inbjudningskort som prov för att se hur det blir, vilket kan vara en klar fördel.

Papper: 300-350g. Matt, halvmatt eller glansigt.

Pris: från ca 9-25:- inkl kuvert beroende på mängd, storlek och papperstyp.


Inbjudningskort med guldblad
Inbjudningskort med sparkle i guld
Inbjudningskort i rosa och guld
Stilrent inbjudningskort med guldram
Inbjudningskort med eucalyptusblad
Modern inbjudan till bröllop
Stilfull inbjudan
Inbjudningskort vintage