Kostym till Bröllop

Är du ute efter en kostym till bröllop? Oavsett ifall det är du som är självaste brudgummen eller ifall du är bjuden på ett bröllop hittar du här både nyttig information om herrklädsel på bröllop och tips om billiga kostymer att köpa på nätet.

Asos

Asos har en sida helt dedikerad bröllopskläder, kallad “weddingshop”, där du kan hitta hela outfiten till ditt bröllop. Där finns nämligen allt från stilfulla och trendriktiga kostymer till klockor, skjortor, skor, hängslen och bälten.

Nästan alla kostymerna är väldigt prisvärda och håller sig mellan 1 000-2 000:-. Asos har sitt säte i Storbritannien men detta är inget som försämrar shoppingupplevelsen för dig som svensk kund.

Frakten är gratis vid köp av en kostym och leveranstiden ligger på samma som från de flesta svenska företag. Betalar du lite extra kan du till och med få dina varor levererade nästa dag.

Fraktkostnad: Gratis vid order över 235:-

Returkostnad: Gratis

Brothers

Brothers erbjuder en del billiga kostymer som passar bra till bröllop men som du givetvis kan använda när som helst då du vill känna dig extra stilig. Stilen är i grunden klassisk och tidlös men butiken hänger även med i säsongens trender. På Brothers kan du alltså hitta den kompletta outfiten till bröllopet oavsett vilken stil du väljer. Det finns kostymer i regular, slim fit och super slim fit. Utbudet av tillbehör så som slipsar, flugor och näsdukar är generöst. Priserna på kostymer börjar någonstans runt 1 000:- men den dyraste varianten landar runt 4 000:- någonstans.

Frakt: 45:-, fraktfritt på order över 1 000:-

Retur: 45:-, gratis att returnera till butik

Tailor Store

Tailor Store säljer skräddarsydda skjortor och kostymer på nätet till ett riktigt bra pris. Med deras passformsgaranti kan du dessutom känna dig helt säker på att du får en kostym som passar just dig. Tailor Store gör det enkelt för att dig att designa en kostym precis så som du vill ha den och låter dig välja allt från tygkvalitet och foder till kavajslag och typ av knäppning. Allt detta sker i en enkel process direkt på hemsidan och man ser genast på skärmen hur förändringen påverkar utseendet på kavajen.

Du kan köpa en komplett måttsydd kostym för endast 1 999:-. Det som gör att vissa kostymer blir dyrare är vilket typ av tyg du väljer. De dyraste ligger på runt 3 500:- vilket ändå är ett riktigt bra pris. De flesta andra justeringar av kostymen görs utan extra kostnad.

Frakten är gratis och leveranstiden på en skräddarsydd kostym efter dina egna mått ligger på runt 1 månad men beror på antalet lagda ordrar. På Tailor Stores hemsida kan du alltid se aktuell leveranstid.

Att köpa kostym på nätet

Det kan låta riskabelt att köpa en kostym online med tanke på att man såklart vill att en kostym ska sitta så bra som möjligt, speciellt vid ett såpass högtidligt tillfälle som ett bröllop. Men nu för tiden säljs det otroliga mängder kläder via nätet och butikerna har blivit bättre och bättre på att erbjuda fantastiskt bra service och riktgt schyssta returvillkor. Bland annat Tailor Store, som säljer skräddarsydda kostymer på nätet, erbjuder en passformsgaranti som skänker dig en trygghet och säkerhet inför att handla kostymer och skjortor online.

Lätt att returnera kostymen

Hos de allra flesta klädbutiker online är det jättelätt att skicka tillbaka kläderna ifall dem inte skulle passa. Det brukar följa med en retursedel i paketet som man bara klistrar på, tejpar igen paketet och lämnar på posten. Lätt som en plätt! Det är till och med gratis att returnera varor hos många butiker och även ifall det skulle kosta en slant är det inte många kronor det handlar om.

Ta hjälp av butikens storleksguide

När du ska beställa en kostym finns det nästan alltid en storlekstabell eller storleksguide på butikens hemsida där du får hjälp att välja rätt storlek på din kostym. Detta ger dig mycket goda möjligheter att direkt välja en kostym som sitter precis som den ska och du kan istället prova den hemma i lugn och ro.