Kom i form inför bröllopet

Även fast man såklart ska tycka om sig själv som man är, finns det många som vill tycka om sig själv lite extra just till bröllopsdagen. Har du köpt en klänning som är lite för liten just för att du hade tänkt gå ner i vikt, kommer här lite tips. 

Hitta en träningsform som passar dig

Hitta någon träning du verkligen gillar! Tycker du inte om att springa eller styrketräna kan du hitta någon annan träningsform som du kanske uppskattar mer. Kanske simning, dans, zumba eller cykling passar dig bättre. Eller gå ihop tillsammans med kompisar och spela innebandy, badminton, tennis eller liknande. Variera din träning och gör framför allt något du tycker är kul! Försök att börja i god tid och förvänta dig inga mirakel.

Det behöver inte alltid ta så mycket tid med träningen som man kanske tror. 

Se till att det verkligen blir av

Om du vet med dig att du gärna struntar i träningen och hellre ligger i soffan och kollar serier är det väldigt bra att skaffa sig en bra träningskompis! För om du har en kompis, eller om du går med i en träningsgrupp, blir det helt plötsligt mycket svårare att strunta i träningen. Folk förväntar sig att du ska komma och du vill inte svika din kompis. 

Det är också viktigt att (nästan) aldrig tänka, jag tränar imorgon istället! Du måste göra det till en rutin, byt om till träningskläder och stick ut redan innan den jobbiga känslan kommer. Tänk inte så mycket, bara gör det. När du väl kommer in i tränandet kommer det kännas bättre och bättre hela tiden och motivationen ökar. Det blir dessutom mycket roligare och mer motiverande att tänka på kosten och äta rätt när man kommer igång med träningen.

Kom i gång med Charlotte Perelli

Hitta formen med Charlotte Perellis 4-veckorsprogram som hjälper dig till en sundare och mer hälsosam livsstil! I boken hittar du bra träningsövningar för flera muskelgrupper, samtidigt som du får konkreta tips på bra och lättlagad mat. Dessutom finns även massor med andra hälsorelaterade tips som gör att du lättare kan komma igång och hitta vägen till en sundare livsstil. 

Köp Charlotte Perellis Kickstartpaket på Gymgrossisten.

Optimera din fettförbränning

Med femimals kvalitétssäkrade, svensktillverkade produkt Abs-Orb kan du optimera din fettförbränning och samtidigt minska sötsuget och höja din motivation! Femimals produkter har fått många fantastiska recensioner och omdömen! Prova själv och se vad du tycker. Köp den på Gymgrossiten.

Gå på en välbeprövad diet och få garanterad viktminskning

Nutrilett har funnits i över 20 år och startades av en läkare 1989 som ett forskningsprojekt om övervikt. Arbetet resulterade till sist i mängd goda produkter som hjälper dig att snabbt gå ner i vikt eller kontrollera vikten. Nutrilett har till och med garanti på viktminskning när du följer deras diet som innebär pengarna tillbaka ifall du inte går ner i vikt. Läs mer på Nutrilett.se.