Resmålen där ni lever billigt under bröllopsresan

Bröllopsresan kan bli en mycket stor kostnad beroende på vart ni har tänkt åka och hur ni vill lägga upp er bröllopsresa, men det är i vilket fall som helst en kostnad som kommer lite olämpligt när allt annat också kostar en hel del pengar. Här listar vi några destinationer som enligt Forex semesterindex ligger på en förhållandevis bra prisnivå för oss svenskar!

Bulgarien

Bulgarien lämpar sig för olika typer av semestrande tack vare landets skiftande natur och landskap. Njut av de härliga stränderna i öst eller varför inte ta dig fram på vandringsleder genom vacker natur, bortglömda byar och förbi pampiga kloster! Bulgarien har mer att erbjuda än Sunny Beach!

Läs mer

Malaysia

Malaysia är ett oerhört vackert land som erbjuder mycket att se och göra. Vänligt folk, billigt, supervackra stränder och modern stadsmiljö. Malaysia är ett perfekt resmål för det nygifta paret!

Läs mer

Indien

Detta färgstarka resmål kan erbjuda mycket upplevelser av fantastisk variation. Snöklädda Himalaya, ökenområden, djungel, storstadspuls, kulturupplevelser, vita palmklädda stränder och mycket, mycket mer!

Läs mer

Polen

Polen är ett billigt resmål som inte ligger långt härifrån. Det har blivit ett väldigt populärt resmål för så kallade hälsoresor och sparesor tack vare Polens många vackra och moderna spaanläggningar. Men reser du på sommaren erbjuds dessutom fina sol- och badmöjligheter på vackra stränder längs ”Polens riviera” och glöm heller inte de vackra gamla städerna som Polen har att erbjuda.

Läs mer

Vietnam

Upplev den unika kulturen, den fantastiska maten, stränderna, vattenfallen, regnskogen och städerna som gjort Vietnam till ett oerhört populärt resmål! Ett perfekt ställe att besöka, både för er som vill ta det lugnt och för de äventyrslystna.

Läs mer

Filippinerna

Filippinerna består av över 7000 öar och är du ute efter sol, bad, snorkling och att bara njuta är detta ett perfekt resmål. Här finns små paradisöar och stränder utsedda till världens bästa! Men Filippinerna erbjuder också så mycket mer, även för dig som vill utforska, upptäcka och utmana dig själv.

Läs mer

Slovakien

Här hittar du ett flertal kända kurorter som passar perfekt för er som vill kurera er efter flera månaders planering inför bröllopet. Eller varför inte besöka de vackra bergsområdena och några av de över 4000 grottor som finns i landet. Bratislava erbjuder dessutom ett stort utbud av kulturella upplevelser och mycket fin arkitektur.

Läs mer

Portugal

Ett av Europas populäraste resmål! Njut av den vackra naturen, de höga bergen, vinodlingarna, de charmiga städerna längs kusten och det sköna klimatet. Portugal erbjuder stor variation och även Azorerna och Madeira hör till Portugal.

Läs mer

Thailand

Det är inte konstigt att Thailand har blivit svenskarna favorit nummer 1. Makalöst fina stränder, kulturen, god mat, billigt att leva och mycket fint att uppleva!

Läs mer

Litauen

Vilnius, Litauens huvudstad, är ett perfekt resmål för brudparet som älskar gamla medeltida byggnader. Tack vare sina nästan två tusen byggnader har huvudstadens äldsta del, gamla stan, tagit en plats på Unescos världsarvslista. Vilnius anses dessutom av många vara östeuropas vackraste stad.

Läs mer