Tips på bok om bröllop

Givetvis finns det mycket bra information att hitta på internet om allt som har med bröllopsplanering att göra. Ibland är det däremot skönt att kunna sitta ner med en riktig bok att bläddra i.

Att få inspiration och bra tips utan att klicka runt och försöka hitta rätt bland bloggar, forum och flertalet hemsidor kan kännas mycket rogivande och hjälper dig att fokusera på rätt sak.

Internet erbjuder som bekant mycket distraktioner och i alla fall jag svävar lätt iväg bland helt andra saker än just det jag från början hade tänkt.

Vi har därför samlat ett antal böcker som hjälper dig i planeringsprocessen och som med inspirerande bilder hjälper dig att välja allt från typ av brudklänning till dekorationer för festlokalen.

Smarta bröllopsboken

Smarta bröllopsboken

Smarta bröllopsboken är skriven av en erfaren bröllopsjournalist vid namn Anna Östberg. Boken som är tänkt att fungera som en praktisk guide vid bröllopsplaneringen hjälper er att steg för steg planera ert bröllop trots att er budget är liten.

Genom smarta tips och kloka råd kan ni på ett enklare sätt närma er bröllopsdagen utan att känna er stressade för planeringen samtidigt som ni inte spräcker er budget.

Planeringsbok för bröllop

Allt om Bröllop

Allt om Bröllop är en komplett guide om bröllop för alla som planerar att gifta sig. Boken är framtagen av sveriges största bröllopstidning med samma namn som har samlat mycket av sin stora kunskap i en och samma bok.

Här finner många nyttiga och handfasta tips samtidigt som ni får ett bra helhetstänk, vilket kan hjälpa er mycket i planeringen av ert bröllop.

Bok för bröllopsplanering

Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson

Boken beskrivs som en komplett guide för dig som är ute efter ett riktigt drömbröllop med extra allt! Du behöver dock inte ha en stor budget för att ha glädje av den här boken.

Här erbjuds bra tips och nyttig information uppdelat i flera tydliga steg. Tanken är att boken på ett sätt ska kunna ersätta en bröllopskoordinator.

Johanna Kajson är en känd svensk bröllopskoordinator som planerat ett flertal riktigt stora bröllop med enorm budget men har även jobbat med mindre budgetbröllop. Ett drömbröllop behöver alltså inte betyda ett stort hål i plånboken.

Boktips bröllop

Nu gifter vi oss : på vårt eget sätt

Visst blir ert bröllop extra speciellt och minnesvärt ifall ni sätter en personlig prägel på det? Den här boken handlar om just det.

Här presenteras 14 olika bröllopsteman som gör ditt bröllop unikt. För varje tema ges specifika tips på hur man kan anpassa alla detaljer så att det stämmer in i det valda bröllopstemat. På så vis får ni väldigt bra inspiration på hur ni själva kan skapa ett eget tema som passar just er och vad ni kan behöva tänka på i processen.

I boken presenteras ett flertal olika typer av bröllop gällande storlek, budget, antal gäster och mycket mer. En bok som kan passa de flesta blivande brudpar med andra ord.

Inspirationsbok för bröllop

Bröllop: inspiration för det moderna brudparet

Detta är en fin bok för er som är ute efter mycket inspiration inför bröllopet i form av vackra bilder. Boken är skriven av personerna bakom bröllopsbloggen Those Lovely Days.

Utöver inspiration om allt från bröllopsteman och fina dukningar till vackra klänningar och fantastiska blomsterarrangemang finner du även en hel del praktisk information och tips. Detta är boken för dig som önskar ett personligt bröllop i modern stil.

Bok med inspiration för bröllop

Gift : skapa ditt unika bröllop

Det här är boken för dig som vill ha ett personligt och annorlunda bröllop utan att ge vika för en massa krav eller måsten.

Boken är tydlig med att det inte finns några rätt eller fel så länge ni själva är nöjda.

Njut av massvis med inspiration och alla unika idéer i den här boken så kommer ni säkerligen hitta modet att skapa ett bröllop som är unikt för just er.